Betingelser – Vi leverer kun i Odense og omegn

Levering private

Du kan bestille alle dage men vi har følgende leveringsdage: Tirsdag, Onsdag, Torsdag & Fredag.

Bestiller du Mandag inden 12.00 modtager du Tirsdag
Bestiller du Tirsdag inden 12.00 modtager du Onsdag
Bestiller du Onsdag inden 12.00 modtager du Torsdag
Bestiller du Torsdag inden 12.00 modtager du Fredag

Varer der er bestilt på andre tidspunkter vil blive leveret på følgende leveringsdag eller efter aftale. Der tages forbehold for helligdag osv.

Vores chauffører leverer helt til køkkenbordet eller køleskabet, hvis dette ønskes. Af hensyn til holdbarhed og kvalitet, skal du være hjemme på det aftalte leveringstidspunkt, med mindre andet er aftalt. Er du ikke hjemme, tager chaufføren varerne med retur og du får returneret dit køb på alt der ikke er frisk- køle- eller frostvarer.

Vi imødekommer gerne specielle forhold, der skal tages hensyn til ved levering. Kontakt os hvis dette skulle være tilfældet.

Levering firmaer
Kontakt os for at høre hvilke muligheder vi kan tilbyde jer.

Betaling
Du kan betale med kreditkort, kontanter, eller du har mulighed for at oprette en betalingsserviceaftale.

Oplys venligst ved bestilling, hvordan du ønsker at betale.

Kortoplysninger – Når du handler hos Den Rullende Købmand behandles kortoplysningerne af <terminalleverandør>, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Priser
Alle priser er i danske kroner inklusiv moms og afgifter.

Gebyrer:
Udbringning koster kr. 49. Der er ingen beløbsgrænse og ingen krav om minimumskøb.

Hvis du ønsker at hæve over regningens beløb på kreditkort, opkræves et gebyr på 3% på din regning. Du kan maksimalt hæve 1000 kr. over og du skal oplyse dette ved bestilling.

Ved oprettelse af PBS-aftale opkræves et gebyr på kr. 49 ved hver månedsbetaling.

Returnering og fortrydelse af køb
Den Rullende Købmand yder fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven som følger:

For levnedsmidler er der ingen fortrydelsesret. For alle andre varer end levnedsmidler, er der 14 dages fortrydelsesret. Hvis en vare skal returneres afholdes udgiften af køber.

Reklamation over varen skal være os i hænde senest dagen efter levering inden kl. 12.00.


Holdbarhed
Vores varer overholder følgende holdbarhedsgrænser. Dage som er angivet er minimum og inkl. leveringsdagen.

​Mejeri og pålæg: 7 dage
Kærnemælk og fløde: 4 dage
Fersk kød og slagtervarer: 2 dage
Brød og kager: 4 dage

Kassen
Chaufføren skal, som udgangspunkt, have alle kasser med retur. Det kan i helt særlige tilfælde aftales, at du beholder kasserne til næste gang, du handler hos os.

Returpant
Vi tager tomme flasker retur. Beløbet kan returneres kontant eller fratrækkes næste regning. Kunder med PBS-aftale får fratrukket pantbeløbet på den samlede regning. Flaskerne skal være tomme.

Erstatningsvarer

Såfremt varen er udsolgt eller ikke kan findes vil den-rullende.dk så vidt muligt finde et passende alternativ til den udsolgte vare inden for samme prisklasse og mængde – eller bedre. Du vil fx kunne få 2 x 1/4 liter fløde i stedet for 1/2 liter eller en tilsvarende vare af et andet fabrikat end det, du oprindeligt valgte. *Er vi nødsagede til at finde et billigere alternativ til den vare du har bestilt, reducerer vi prisen i overensstemmelse hermed.

Prisen for din bestilling forbliver uændret selvom du får en erstatningsvare*.

Hvis vi ikke kan finde et passende alternativ, og vi ikke kan levere nogen vare, kommer du selvfølgelig ikke til at betale for varen og beløbet vil automatisk blive fratrukket i din regning. Eventuelle mangel- eller erstatningsvarer vil fremgå af din endelige kvittering, som du modtager når betalingen er ske.

OBS!.: Du er ikke tvunget til at tage imod erstatningsvarer.

Forbehold for vist varerinformation på Den-Rullende.dk. Den-Rullende.dk gør et stort arbejde for at sikre korrekt vareinformation, men vareinformationerne ændres løbende og kan være forskellige fra dem, som vises på Den-Rullende.dk.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller rettelser til en vare eller til vareinformationerne, er du altid velkommen til at kontakte Den-Rullende.dk.

Vareinformationerne er producenternes egne. Den-Rullende.dk tager ikke ansvar for informationernes korrekthed, og der tages forbehold for tastefejl.Alle billeder er repræsentative billeder af, hvordan varen har set ud på registreringstidspunktet. Emballager ændres løbende, og den leverede vares emballagedesign kan afvige fra den, der vises på billedet.

Du bør altid læse teksten på den fysiske vare, inden du bruger den, især hvis du stiller bestemte krav til næringsindhold og produktsammensætning eller er allergiker.

Alkohol & Cigaretter

Det er i følge dansk lovgivning ulovligt at sælge cigaretter, øl, vin, spiritus og øvrige drikkevarer med mere end 16,5 % alkohol til personer under 18 år. Derfor bekræfter du, med din godkendelse af vores handelsbetingelser, at du er over 18 år, hvis du køber alkohol eller cigaretter på Den-Rullende.dk.

Håndkøbsmedicin

For at købe håndkøbsmedicin, der ikke er smertestillende, skal du være minimum 15 år. For at købe smertestillende håndkøbsmedicin, skal du være minimum 18 år. Derfor bekræfter du, med din godkendelse af vore handelsbetingelser, at du er over 15 år, hvis du køber håndkøbsmedicin og over 18 år hvis du køber smertestillende håndkøbsmedicin på Den-Rullende.dk.

Ifølge Dansk lovgivning er håndkøbsmedicin/lægemidler undtaget af fortrydelsesretten, da der er særlige kvalitetskrav til lægemidler.

Børn & Unge

Af hensyn til persondata på børn og unge skal du være fyldt 16 år, for at kunne handle på Den-Rullende.dk. Derfor bekræfter du, med din godkendelse af vores handelsbetingelser, at du er over 16 år, hvis du køber handler på Den-Rullende.dk.

Fejl

Der tages forbehold for eventuelle fejl i tekster, billeder og priser på Den-Rullende.dk.

Firmainfo
Den Rullende Købmand
Cikorievej 74 B
5220 Odense SØ

​CVR-nummer: 36543132

​Danske bank
Reg.nr. 3409
Kontonr. 12066120

​E-mail: kontakt@denrullende.dk